Poštevanka

Set poštevanke je didaktični pripomoček s katerim otroci utrjujejo poštevanko skozi igro. Množenje in deljenje? Nič lažjega, naj vam poštevanka postane veselje!

Način uporabe

Poštevanka - Didaktični pripomočekNa tabeli so zapisani računi s poštevanko števila 1, pa vse do poštevanke števila 10. Zraven so priložene ploščice s pripadajočimi rezultati. Le-te polagamo na tabelo tako, da prekrijemo ustrezen račun množenja s pripadajočim rezultatom.

Cena izdelka je 15,33 €
(V ceno je vključen 9,5 % DDV v skladu z 25. členom ZDDV, 43. člen Pravilnika 1. odstavek in stroški dostave v Sloveniji)

 

Izgled izdelka

Poštevanka - Didaktični pripomočekSet poštevanke je sestavljen iz debelejše lepenke (material je kompakten kot za sestavljanke – puzzle). Sprednja stran s tabelo je plastificirana. Na njo se polagajo ploščice z rezultati, ki so prav tako iz plastificirane debelejše lepenke.
Velikost tabele je 42 x 30 cm, velikost ploščic pa 3 x 2,3 cm.
Ta velikost je ustrezna otrokovemu boljšemu pregledu pri prekrivanju tabele z ustreznimi rezultati.
Priložen je plakat za beleženje rezultatov!

Motivacija za igro

motivacijaReševanje poštevanke otroku postane igra. Pri prvem polaganju ploščic z rezultati na ustrezne račune merimo otroku čas in ga zapišemo v priloženo tabelo rezultatov (vpišemo čas polaganja in datum). Pri vsakem naslednjem reševanju prav tako vpišemo čas in datum. Na tak način spremljamo otrokovo napredovanje. Sami bomo imeli nadzor nad napredkom otroka, on sam pa bo imel motivacijo, da bo vsakokrat hitrejši.

Iz lastnih izkušenj in izkušenj uporabnikov poštevanke vam lahko zatrdimo, da po sestavljanju poštevanke posežejo tudi otroci iz višjih razredov (za zabavo ali tekmovanje).

Priročnost

Z učilom napravimo matematiko zanimivo. Otroci v današnjem času preživijo za računalniškim in televizijskim zaslonom preveč časa. Poštevanka jim bo nadomestila tovrstno zabavo. Z njo pa tudi pridobivajo in utrjujejo znanje matematike. Zaradi oblike in priročne embalaže jo otroci lahko vzamejo zraven kamorkoli želijo.motivacija02

Set poštevanke vsebuje še

Set sestavlajo: plošča z računi, ploščice z rezultati in plakat za beleženje rezultazov. Priloženi so še letaki za povabilo prijateljev k igri s poštevanka in priročen blokec. Set je pakiran v kartonsko embalažo.

Dostava

Po prejemu vašega naročila preko obrazca v rubriki “kontakt” vam pošljemo ponudbo, na osnovi katere se poravna kupnina. Set poštevanke bo odposlan preko Pošte Slovenije najkrajšem roku po prejemu vašega nakazila na TRR.

Morebitne reklamacije se upoštevajo v roku 8 dni od prejema izdelka v pisni obliki na elektronski naslov: info@postevanka.si